zij.jpg

Remko Vrijdag


SCROLL DOWN

Remko Vrijdag


Altijd anders


Altijd anders


IMG_3616.jpg

Altijd anders

Dit is Remko. Remko met een K. Kind van de seventies, dus u begrijpt. De K van Kleinkunst ook. Ooit Vrije Scholer, Eindhovenaar, maar inmiddels wat meer los-vast en befaamd om zijn enorme arsenaal aan stemmetjes, typetjes, zijn muzikaliteit en vooral zijn humor, hoewel hij zichzelf een tamelijk serieus mens vind.

Kameleon. Groot Bowie adept ook. Remko werd beroemd met De Vliegende Panters maar deed ook toneel, musical, film, televisie en wat al niet meer. Vertelde Peter en de Wolf, eerst aan zijn twee inmiddels flink gegroeide kinderen, later met het Concertgebouw Orkest. Schreef alleen nog geen album of Grote Roman. Maar is daarentegen ook pas op de helft.

zij.jpg

Nieuws


Nieuws

Nieuws


Nieuws

Löyly

Na hun juichend ontvangen debuut­voorstelling ’Hulphond’ wisten Remko Vrijdag en Martine Sandifort: En door! Dat deze twee alleskunners de lach aan hun kont hebben, wisten we natuurlijk al jaren en ook in ‘Löyly’ krijgt u weer een stortvloed aan gemankeerde en absurde types over u heen geplenst. Maar... ‘Löyly’ gaat verder. Vrijdag & Sandifort gaan met de billen bloot. Op zoek naar contact. Een intense ervaring. Met zichzelf, met elkaar en met u. Het is rauw, schaamteloos en stomend heet cabaret vanuit de onderbuik en gaat dwars door elk taboe heen. Dus: maskers af, kleren uit en maar zien wat er gebeurt.